‘Big Brother’: Vera en Dimitri zien elkaar terug na exit en delen verliefde foto op Instagram

Het einde van Love Week betekent het begin van andere liefde voor afvaller Vera. Afgelopen weekend moest ze samen met Leroy het Big Brother-huis verlaten, maar in de plaats daarvan kon ze wel Dimitri terug opzoeken. Vera en Dimitri vonden elkaar tijdens hun periode in het huis en lijken hun romance nu verder te willen zetten. Het duo deelde alvast een verliefde foto online.

Door haar vertrek uit Big Brother is Vera terug herenigd met Dimitri. Vlaanderen en Nederland konden de laatste weken zien hoe de twee naar elkaar toe groeiden en nu maakt het duo hun relatie ook officieel via een Instagrampost.

#Vimi

Het duo was al close sinds het prille begin van het programma en bezegelde dat even later met een eerste kus. Hoewel Vera nog even haar twijfels had bij de intenties van Dimitri, gaf ze uiteindelijk toe aan haar gevoelens. Dimitri verliet als eerste het huis en Vera volgde afgelopen weekend. De twee hebben nu de tijd en ruimte om hun relatie verder te zetten, ver weg van alle camera’s.

Tijdens Love Week, waarin Dimitri al vertrokken was en Vera nog steeds in het huis zat, kreeg Vera nog een emotionele boodschap van hem. Later die week werd Vera genomineerd en uiteindelijk moest ze, samen met Leroy, het spel verlaten. Toch lijkt ze haar troost gevonden te hebben in de armen van Dimitri, want het duo deelde een reeks zeemzoete foto’s op Instagram met bijschrift: “I was enchanted to meet you“, wat recht uit het liedje Enchanted van Taylor Swift komt. De post werd nog afgewerkt met de hashtags #happyvibes, #bigbrother2022, #love en #vimi. Die laatste is de shipnaam van de twee.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...