‘Big Brother’: Nawel verjaart en haar familie en vrienden mogen meevieren

Vandaag is het feest in het Big Brother-huis, want deelneemster Nawel viert haar verjaardag. En dat brengt heel wat verrassingen mee, want als cadeau krijgt de schoonheidsspecialiste speciaal bezoek. Haar familie en vrienden mogen voor een keer het huis betreden om de verjaardag van Nawel mee te vieren.

Een uniek moment in Big Brother vanavond, want voor het eerst mogen familie en vrienden het huis betreden. Al is het wel voor een speciale gelegenheid, want deelneemster Nawel viert haar verjaardag.

Nominatie

Vanavond staat alles dus in het teken van Nawel, maar het scheelde niet veel of de aflevering had er volledig anders uitgezien. De schoonheidsspecialiste was namelijk dit weekend samen met Leroy en Vera genomineerd en daardoor kwam ze al voor de vierde keer in de gevarenzone terecht. Toch wist Nawel zich te redden en bleef ze als enige van de drie genomineerden in het huis. Zowel Leroy als Vera moesten het huis verlaten, maar deden dat allebei met opgeheven hoofd.

“Ik ben zeker trots op mezelf en op wat ik bereikt heb, dit is voor mij al een overwinning”, klonk het bij Leroy, die een aantal weken geleden nog in opspraak kwam door ongepast gedrag. Ook Vera was blij met haar deelname: “Het is een chaos met alles wat er om je heen gebeurt maar ik heb mezelf echt laten zien, zoals ik ben.”

Verjaardag

Door die exit krijgt Nawel deze week dus de kans om haar verjaardag te vieren in het Big Brother-huis, maar natuurlijk ziet die er anders uit dan andere jaren. Voor het eerst ziet het er naar uit dat ze het zonder familie en vrienden moet vieren, maar dat lijkt toch niet het geval te zijn. Tijdens een feestje onder de bewoners, is te horen hoe een grote groep mensen Happy Birthday zingt.

Even later merkt Nawel op dat het niet om een opname gaat, maar dat haar familie en vrienden echt aanwezig zijn in het huis. Of ze ook de mogelijkheid zal hebben ze te knuffelen, wordt nog niet duidelijk in de preview.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...