‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden in ‘Love Week’

De deelnemers van Big Brother werden de afgelopen week dan wel vertroeteld tijdens Love Week. Toch eindigt ook deze week weer in mineur, want er zal opnieuw iemand het huis moeten verlaten. De drie genomineerden zijn opnieuw al bekend en je kan nu al stemmen op wie je in het huis wil houden.

Elke week moet er iemand het Big Brother-huis verlaten. De afgelopen weken kon je al voor de nominaties in de uitzending op televisie bekendgemaakt werden, stemmen op wie van de drie genomineerden je in het huis wil houden. Dat is ook deze week het geval.

Leroy, Nawel en Vera

De drie genomineerden zijn Leroy, Nawel en Vera. Nawel is nu al voor de vierde week op rij genomineerd, maar kon de afgelopen weken telkens gered worden door het publiek. Zal dat ook deze week lukken? Vera is voor het eerst genomineerd. Zij zag twee weken geleden haar kersverse vriendje Dimitri het huis verlaten en kreeg tijdens Love Week nog een videoboodschap van hem te zien. Zal zij hem straks weer kunnen vastpakken?

De grootste kanshebber om naar huis te gaan, is toch Leroy. Hij maakte zich de afgelopen weken allesbehalve populair. Door ongepast gedrag en opmerkingen en door 5.000 euro van de groepspot op te offeren voor een vrijstelling. Zowel in het huis als bij de kijker zorgde dat voor een grote klap in z’n populariteit. Dus wij gokken dat Leroy zaterdag het Big Brother-huis zal moeten verlaten.

Stemmen op wie jij in het huis wil houden, kan via de website van Play4. Wie het huis moet verlaten, zal bekendgemaakt worden in de liveshow op zaterdag.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...