‘Big Brother’: Dimitri reageert ontgoocheld en in tranen op zijn vertrek

Dimitri is de vijfde vertrekker van dit seizoen van Big Brother. De 27-jarige Belg was samen met Salar en Nawel genomineerd, maar kreeg de minste steun van de kijker. Na afloop reageerde hij zeer ontgoocheld op zijn vroegtijdig afscheid.

De bewoners moesten deze week opnieuw zelf hun nominaties bekendmaken in de dagboekkamer. Om hun beslissing te maken kregen ze hulp van Big Brother zelf. Die maakte namelijk een ranking bekend van alle kandidaten en hoe waardevol ze volgens de kijker waren. Helemaal onderaan die ranking prijkten Leroy, Salar, Nawel en Dimitri. Die eerste won echter de strijd om Little Brother te zijn en had zo immuniteit. Die andere drie kregen de meeste stemmen van hun medebewoners en waren dus genomineerd.

Zaterdag tijdens Big Brother Live werd bekendgemaakt dat van de drie genomineerden Dimitri de minste stemmen kreeg van de kijkers. Hij moet dus het huis verlaten.

“Dit is niet hoe ik ben”

Dimitri werd bij zijn vertrek opgewacht door tijdelijke presentatrice Bridget Maasland en bleef aanvankelijk stralen. Eens aangekomen in de studio bij Peter Van de Veire barstte hij dan toch in tranen uit. “Ik heb mij de afgelopen tijd van een kant laten zien die ik niet wou en die niet de bedoeling was”, zei hij. “Ik heb mij laten meeslepen door anderen en keuzes gemaakt die ik niet wou.”

“Het is spijtig van de laatste week dat de mensen niet de echte ik hebben kunnen zien, want dit is niet hoe ik ben. De eerste twee weken was ik lief, aangenaam en zorgzaam, maar de laatste tijd was dat niet meer zo”, legde hij uit.

Vera

Bridget confronteerde hem ook met zijn prille relatie met Vera en de twijfels rond zijn oprechtheid op dat vlak. “Oei, dat was niet de bedoeling, dat gevoel had ik niet”, reageerde een verbaasde Dimitri. “Ik heb Vera van in het begin gezegd dat we nog altijd in een spel zitten en dat dat anders is dan daten in het echte leven. Maar we gaan elkaar sowieso nog zien na Big Brother, dat hebben we afgesproken.”

Meer
Lees meer...