‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden

Ook deze week moet er weer iemand het Big Brother-huis verlaten. Deze week was het Judgement Week in Big Brother. Daarbij kwamen de deelnemers te weten hoe de kijker over hen dacht. Leroy won het spel om Little Brother te worden en was deze week veilig.

Deze week waren alle ogen in het Big Brother-huis gericht op de ranking. De bewoners moesten zelf hun medebewoners ranken van meest naar minst waardevol en ook de kijker kon dat doen. De vijf bewoners die onderaan belandden, kregen de kans om als Little Brother immuniteit te krijgen. Leroy won en is deze week dus safe. De andere bewoners konden genomineerd worden.

Salar, Nawel en Dimitri

De bewoners moesten deze week opnieuw zelf hun nominaties bekendmaken in de dagboekkamer. Daarbij werden het ook deelnemers die laag stonden in de ranking die uiteindelijk het vaakst genomineerd werden. Dat is natuurlijk niet zo vreemd want stemmen op de mensen die laag staan, levert je als bewoner de grootste kans op om te blijven. Want de kijker heeft de eindbeslissing.

De afgelopen weken kon je pas beginnen stemmen nadat de genomineerden bekend werden gemaakt in de aflevering van Big Brother. Deze week is dat niet het geval. Daarom kan je nu al je stem uitbrengen via GoPlay. Je kan stemmen op Salar, Nawel of Dimitri en je stem gaat naar de persoon die je in het huis wil houden.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...