‘Big Brother’: Tobias is terug van quarantaine na ziekenhuisbezoek

Tobias is na een quarantaine van vijf dagen terug in het Big Brother-huis. De Nederlander kwam afgelopen weekend ten val tijdens het sporten, waarna hij overgebracht moest worden naar het ziekenhuis. Omdat hij daardoor uit de Big Brother-bubbel was geweest, moest hij enkele dagen in quarantaine voor hij terug kon keren naar de rest van de bewoners.

Het Big Brother-huis is opnieuw compleet. Nadat Tobias slecht neerkwam tijdens het sporten, moesten de hulpdiensten ingeschakeld worden. Daarom moest Tobias enkele dagen het huis verlaten.

Quarantaine

Voor ze het huis betraden, moesten de deelnemers een tijdje in quarantaine doorbrengen. Op die manier konden ze zeker zonder risico op besmetting met het coronavirus hun Big Brother-avontuur starten.

Nadat Tobias tijdens het sporten slecht neerkwam, kreeg hij enorm veel pijn aan z’n enkel. Daarom moest hij overgebracht worden naar het ziekenhuis. Omdat hij daarom de bubbel van het Big Brother-huis verlaten had, moest hij opnieuw in quarantaine. In het vorige seizoen van Big Brother moest Jill zo ook een tijdje in quarantaine en nu was het de beurt aan Tobias. Zijn quarantaine zat er vandaag op en hij is eindelijk herenigd met de andere bewoners. En het was duidelijk een blij weerzien. Tobias moet voorlopig nog wel op krukken rondlopen en zal dus tijdelijk niet mee kunnen sporten met de andere bewoners.

Bekijk hier de hereniging van Tobias met de andere bewoners:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...