‘Big Brother’: Na Vera en Dimitri groeien ook deze twee bewoners naar elkaar toe

Cupido lijkt dit jaar zeer actief in Big Brother. Nadat de vonk eerder al bij Vera en Dimitri is overgeslagen, groeien nu ook Tobias en Grace dag na dag dichter naar elkaar toe. Uit een preview van de aflevering van vanavond is alvast te zien hoe de twee het zeer goed kunnen vinden met elkaar.

Vorig jaar konden we in Big Brother zien hoe zowel Thomas en Jill als Michel en Julie het wel heel goed met elkaar konden vinden. In beide gevallen bleef het toen echter bij een hechte vriendschap.

Dit seizoen ontstond er in Big Brother al snel een hechte band tussen Dimitri en Vera en niet veel later volgde er ook een eerste kus. Ondertussen is wel al gebleken de twee misschien iets te hard van stapel liepen. Vera uitte al haar twijfels over de oprechtheid van Dimitri en de (letterlijke) muur die deze week tussen het kersverse koppel staat helpt daar allerminst bij.

Grace en Tobias

Veel langzamer gaat het eraan toe bij Grace en Tobias. De twee Nederlanders zitten al vanaf de eerste dag samen in het huis en groeien steeds dichter naar elkaar toe. Dat de band tussen hen zeer goed is, blijkt nog maar eens uit een fragment dat zender Play4 zojuist deelde. In deze preview horen we Tobias zeggen dat hij met niemand zo diepgaand kan babbelen en “emotioneel connecten” dan met Grace. Zij reageert al plagend door te zeggen dat hij nochtans niet zoveel zegt, maar dat de twee steeds dichter naar elkaar toegroeien valt niet te ontkennen.

Bekijk het fragment van Tobias en Grace uit Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...