‘Big Brother’: Bewoners ontdekken gigantische muur in het midden van het huis

Een nieuwe week, een nieuw thema in Big Brother … en deze week is dat ‘break-up’. Als de bewoners wakker worden, ontdekken ze namelijk dat het huis in twee is gedeeld met een gigantische witte muur. De helft van de bewoners bevindt zich aan de ene kant, terwijl de andere helft aan de andere kant zit.

Big Brother ziet er dit seizoen iets anders uit dan vorig jaar. De makers van het programma bedachten voor iedere week een ander thema waarrond de bewoners opdrachten moeten uitvoeren. Daarmee kunnen ze telkens niet alleen geld verdienen voor de groepspot en boodschappen, maar ook bijvoorbeeld vrijstellingen of andere belangrijke voordelen in het spel winnen.

Break-up

Vandaag begon de vierde volledige week van het programma en die week kreeg als thema ‘break-up’ mee. Dat dat heel serieus wordt genomen, merken de bewoners meteen als ze opstaan. Een enorme witte muur blijkt het huis namelijk volledig in twee te delen.

Aan beide kanten van de muur zit een van de grote slaapzalen en dus zijn de bewoners ook mooi in twee groepen gedeeld. Meteen beginnen beide groepen naar elkaar te roepen over wat voor spullen ze al dan niet hebben gekregen aan hun kan van de muur. Het meest opvallende voorwerp daarbij is een dobbelsteen, die ongetwijfeld een belangrijke rol zal spelen tijdens de rest van week.

De opdeling zorgt voor heel wat enthousiasme bij de bewoners. Alleen Vera ziet er een stuk minder gelukkig uit dan haar medekandidaten. Zij zit namelijk aan de andere kant van de muur dan Dimitri, met wie ze een prille relatie is begonnen. De twijfels die ze daarrond vorige week al had, lijken dus alleen maar groter te worden.

Bekijk hier hoe de bewoners van Big Brother de muur in het huis ontdekken:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...