‘Big Brother’: bewoner afgevoerd naar ziekenhuis na pijnlijke val; komt verder verblijf in gevaar?

Brute pech voor Tobias deze namiddag in het Big Brother-huis. De personal trainer kwam tijdens het sporten in de tuin ongelukkig ten val en zakte door zijn enkel. Meteen merkte Tobias dat er iets niet juist was en iets later besliste de dokter dan ook om hem naar de hulpdiensten te brengen. Na een fysieke dus ook een mentale klap voor de Nederlander, want zo lijkt zijn verdere verblijf in Big Brother in gevaar.

Big Brother is dit jaar een heuse rollercoaster aan emoties. Met Vera en Dimitri ontstond er al snel een eerste koppeltje, maar iets later sloegen de twijfels ineens toe. Bovendien kreeg Vera deze week ineens van Big Brother in de dagboekkamer te horen dat haar grootvader onverwachts overleden is. En het was niet de eerste keer dat een bewoner slecht nieuws kreeg, want twee weken geleden vernam Kitty in het huis dat haar vader was gestorven.

Meer geluk was er tot nu toe weggelegd voor Grace en Tobias. De twee Nederlanders groeien dag na dag dichter naar elkaar toe en hebben dan ook nog eens geluk dat ze tijdens deze ‘Break-up week’ aan dezelfde kant van de muur zitten die het Big Brother-huis doormidden snijdt.

Beslissing over Tobias valt tijdens liveshow

Maar vrijdagnamiddag kreeg ook Tobias af te rekenen met het noodlot. Na een eenvoudig sprongetje tijdens het sporten in de tuin ging de sportieve Nederlander ineens door zijn enkel. Meteen kermde hij het uit van de pijn. Zijn medebewoners probeerden hem nog moed in te praten, maar al snel was duidelijk dat Tobias medische hulp moest krijgen.

De hulpdiensten kwamen hem dan ook halen na overleg met de dokter, waardoor hij voorlopig even weg is uit het Big Brother-huis. Het verdict in het ziekenhuis zal bepalen of Tobias nog kan terugkeren of dat zijn verhaal in Big Brother vervroegd stopt. Zaterdagavond tijdens de liveshow op Play4 zal alles duidelijk worden.

Bekijk hier de pijnlijke val van Tobias in Big Brother:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...