Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Kitty krijgt in huis te horen dat vader overleden is


Kitty Big Brother
© Play4

Droef nieuws uit het Big Brother-huis. Kitty heeft daar namelijk te horen gekregen dat haar vader overleden is. De Nederlandse heeft toch besloten om in het huis te blijven. Voor haar deelname had ze dit al besproken met haar familie, aangezien het niet goed ging met haar vader.

In het Big Brother-huis leef je 100 dagen lang zonder nieuws van het thuisfront. Maar wanneer er iets heftigs gebeurt, dan brengt Big Brother de kandidaten daar wel van op de hoogte. Zo kreeg Kitty vandaag het vreselijke nieuws te horen dat haar vader overleden is.

Blijven

Kitty kreeg van Big Brother de keuze om het huis te verlaten nadat ze het nieuws kreeg. Maar ze besloot om dat niet te doen. De vader van Kitty is al langer ziek. Daarom had Kitty voor ze het Big Brother-huis betrad al met haar familie besproken wat ze zou doen als haar vader zou overlijden terwijl ze in het programma zat. Voor haar deelname had ze daarom al afscheid genomen van haar vader.

Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug. Big Brother is het eerste dat ik écht voor mezelf doe”, zo verklaart Kitty haar beslissing. “Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis. Dat heb ik allemaal besproken.” Kitty heeft wel met haar moeder kunnen bellen nadat ze het nieuws te horen kreeg.

Kitty is deze week samen met Peter genomineerd. Daardoor bestaat de kans dat ze morgen het huis toch zal moeten verlaten en zo toch de begrafenis van haar vader zal kunnen bijwonen. Al hoopt ze dus duidelijk niet dat mensen haar om die reden naar huis stemmen. Stemmen kan via deze link.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…