‘Big Brother’: Na Kitty krijgt ook Vera vreselijk nieuws van het thuisfront

De deelnemers van Big Brother leven nu al bijna een maand afgezonderd van de buitenwereld. Daarbij krijgen ze geen nieuws van hun vrienden en familie. Maar als er iets ernstig gebeurt, dan brengt Big Brother de deelnemers daar wel van op de hoogte. Zo was het nu Vera die slecht nieuws te horen kreeg.

Woensdagavond werd Vera door Big Brother naar de dagboekkamer gestuurd. Daar kreeg ze slecht nieuws te horen van het thuisfront. Haar grootvader is namelijk plots overleden.

Vera

De grootvader van Vera was 76 jaar oud en woonde in de Dominicaanse Republiek. Zo’n twee weken geleden, toen Vera dus al in het Big Brother-huis woonde, is kanker bij hem vastgesteld. Vanaf dan ging zijn gezondheid snel achteruit.

Vera was niet op de hoogte van die diagnose en had het nieuws dus niet zien aankomen. “Ik baal er gewoon van dat ik niet meer met hem heb kunnen praten. Ik wist niet eens dat hij ziek was.” Het is op dit moment “Break-up week” in Big Brother waardoor het huis in twee is gesplitst. Maar nadat Vera het moeilijke nieuws te horen kreeg, mocht ze toch even haar nieuwe vriendje Dimitri zien.

Kitty

Het is niet de eerste keer dat Big Brother slecht nieuws moet meedelen aan de kandidaten. In de eerste weken van Big Brother kreeg Kitty te horen dat haar vader overleden was. De Nederlandse had zich al op dat slechte nieuws voorbereid omdat het al een tijdje niet goed ging met haar vader. Ze had daarom ook al bewust afscheid van hem genomen en met haar familie afgesproken dat ze in het Big Brother-huis zou blijven als hij zou overlijden.

Maar kort nadat Kitty te horen kreeg dat haar vader overleden was, werd ze door de kijkers uit het huis gestemd. Zo kon ze dus toch bij haar familie zijn voor de uitvaart.

Ook Hanne kreeg al slecht nieuws te horen. Een van haar beste vriendinnen verloor haar moeder terwijl Hanne in het huis zat.

Meer
Lees meer...