‘Big Brother’-teaser toont dramatische ruzie tussen Salar, Nawel en Nouchine

De deelnemers van Big Brother wonen nu al een maand samen en dat verloopt niet helemaal zonder problemen. In de teaser voor de aflevering van vanavond is namelijk te zien hoe Salar en Nawel de confrontatie met elkaar aangaan. Maar ook Nouchine, die goed bevriend is met allebei, raakt betrokken bij het conflict.

Er zit al enkele weken een haar in de boter tussen Salar en Nawel in Big Brother. Zij kwamen samen in het huis waarbij ze hun eerste dagen doorbrachten in de control room. Daar werden ze close, maar van die vriendschap blijft tegenwoordig niet veel meer over. In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe die ruzie een kookpunt bereikt.

Ruzie

Toen het Big Brother-huis vorige week in twee was gesplitst, werd al duidelijk dat de band tussen Salar en Nawel ernstig verstoord is. In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Nawel Salar confronteert over de nominaties. Ze beschuldigt hem er daarbij van op haar gestemd te hebben en ook andere bewoners overgehaald te hebben om op haar te stemmen.

Wanneer Salar toegeeft op haar gestemd te hebben, wordt Nouchine kwaad. Want Salar had Nouchine de vorige avond namelijk op het hart gedrukt dat hij niet op Nawel had gestemd. Dat blijkt nu dus een leugen te zijn. Wordt dit het einde van een van de meest hechte vriendschappen in het Big Brother-huis?

Bekijk hier de preview voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...