Dit ‘Big Brother’-koppel is niet langer samen

Vera en Sercan uit het meest recente seizoen van Big Brother Vlaanderen & Nederland hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat melden verschillende betrouwbare bronnen aan het kanaal RealityFBI, via Love Reality.

De Belgische Limburger Sercan en Nederlandse Vera uit Zeeland waren afgelopen seizoen twee van de oorspronkelijke bewoners van het Big Brother-huis. Toch bloeide er tijdens het programma nog niets tussen de twee. Dat kon ook moeilijk, want Sercan moest na amper iets meer dan een week alweer het huis verlaten.

Dimi

Hij was samen met Kristof namelijk de eerste genomineerde door ‘spionnen’ Salar en Nawel en kon op het minst steun van het publiek rekenen. Vera daarentegen bleef tot week 7 en moest toen samen met Leroy naar huis. Daarvoor was ze echter al iets begonnen met Dimitri, of kortweg Dimi. Die moest wel al in week 5 Big Brother verlaten.

Na het programma spraken Vera en Dimi opnieuw met elkaar af en aanvankelijk leek dat goed te gaan, maar uiteindelijk bleef hun relatie toch niet duren. Iets later begon Vera iets met Sercan en lang leken de twee gelukkig samen. Recent viel opvallende fans echter al op dat beiden op sociale media hun gemeenschappelijke foto’s hadden verwijderd en hun bio opnieuw hadden aangepast. Nu blijkt dus via diverse bronnen dat hun relatie inderdaad voorbij is. Op een officiële reactie van een van beiden is het wel nog wachten.

Big Brother Vera Sercan
Vera en Sercan – Bron: Play4
Meer
Lees meer...