‘Big Brother’: Zo maken de nieuwe bewoners hun intrede in het huis

Het nieuwe seizoen van Big Brother is nog maar een goede week bezig, maar er is al heel veel gebeurd. Zo doen er deze week opnieuw twee nieuwe bewoners hun intrede: Doriana en Jimmy. En hen staat meteen een belangrijke opdracht te wachten.

Big Brother ging vorige week van start met acht nieuwe bewoners en vlak daarna werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners. Maar daarmee waren de veranderingen in de samenstelling van de groep nog lang niet afgelopen. Zaterdag moest Ashley namelijk als eerste het huis verlaten en een dag later volgde Sonja vrijwillig. Door dat vertrek mocht Ashley terugkeren.

Jimmy en Doriana

In de meest recente aflevering zagen we nog twee nieuwkomers toekomen in Big Brother. Het gaat om Doriana, een 25-jarige Limburgse, en Jimmy, een 41-jarige Amsterdammer. In een korte clip zien we hen alvast heel enthousiast zijn als ze elkaar voor het eerst zien. Daarna kunnen de twee even kort rondkijken in het Big Brother-huis, iets waar ze duidelijk van onder de indruk zijn.

Na het testen van de oranje zetel is het klaar om kennis te maken met hun nieuwe huisgenoten. Doriana en Jimmy moeten daarvoor naar de gameroom gaan. Daar wachten de andere deelnemers hen op aan aparte tafels. Het is aan de nieuwkomers om te helpen duo’s te vormen door bij iemand te gaan zitten. Uiteindelijk belandt Doriana bij Tyron en Jimmy bij Dilano.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Van maandag tot vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...