‘Big Brother’: Is het eerste koppel al in de maak?

Vandaag gaat er een nieuwe Big Brother-week van start. Vorige week zagen we hoe de bewoners al afscheid moesten nemen van de eerste kandidaat, Judy, en kennis maakten met het belang van de coins. Ook deze week zullen die coins van levensbelang zijn, want vanaf vandaag is het Money Week. En daarin zou ook wel eens de eerste vonk tussen twee kandidaten kunnen overslaan.

Het nieuwe seizoen van Big Brother is nog maar een week bezig, maar toch zouden de eerste liefdesperikelen al opspelen. In een preview voor de aflevering vanavond is namelijk te zien hoe de 28-jarige Danny openlijk lijkt te flirten met de 22-jarige Chelsea. Of daar iets van zal komen, dat valt af te wachten. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat het Big Brother-huis voor een koppeltje zorgt.

Danny en Chelsea

Dat de spanning in Big Brother soms zorgt voor meer dan vriendschap, is in het verleden al meerdere keren bewezen. Zo was er vorig jaar heel wat spanning tussen Tobias en Grace en zorgde het programma bij Dimitri en Vera zelfs voor meer. Maar ook dit seizoen lijken de eerste gevoelens er te komen. Althans, toch als het van Danny afhangt.

In de aflevering van vanavond praat hij namelijk openlijk over hoe knap hij Chelsea vindt. Hij neemt daarbij geen blad voor de mond en noemt haar meteen “zijn type”. Of Chelsea even blij is met de eerlijkheid van Danny, dat valt af te wachten. Maar een eerste romance lijkt alvast in de maak.

Bekijk de preview van Big Brother hier:

Meer
Lees meer...