‘Big Brother’ stelt nieuwe presentatrice voor

Binnenkort is het weer tijd voor een nieuw seizoen van Big Brother. Daarin zullen we niet langer Peter Van de Veire aan het werk zien als presentator naast de Nederlandse Geraldine Kemper. Hij wordt vervangen door een Vlaamse presentatrice en die werd vandaag voorgesteld.

Big Brother is binnenkort al toe aan z’n derde seizoen sinds de revival in 2021. Vermoedelijk zal het nieuwe seizoen – net zoals de vorige jaren – van start gaan net na de start van het nieuwe jaar. Het feit dat Play4 nu de nieuwe presentatrice aan ons voorstelt, lijkt die timing ook te bevestigen.

Tatyana Beloy

Gisteren deelde het officiële account van Big Brother een teaser op Instagram van de nieuwe presentator die Peter Van de Veire zal vervangen. Daarbij werd alvast duidelijk dat het ging om een vrouw. In de comments werd er al druk gegokt naar wie het kon zijn. Daarbij vielen naast bekende presentatrices ook de namen van enkele oud-deelneemsters aan Big Brother.

Maar vandaag werd de identiteit van de nieuwe presentatrice bekendgemaakt. Het gaat om actrice en presentatrice Tatyana Beloy. In het verleden presenteerde ze al onder andere Vlaanderen Vakantieland en Ons Eerste Huis. Daarnaast was ze als actrice al te zien in reeksen als Spring, Gent-West en De Zonen van Van As.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen van Big Brother van start zal gaan. Maar aangezien we de nieuwe presentatrice nu kennen, lijkt het erop dat de start opnieuw voor het begin van januari zal zijn.

Bekijk hier de post met de aankondiging van Tatyana Beloy als nieuwe presentatrice van Big Brother:

Meer
Lees meer...