‘Big Brother’-afvaller Judy over Jason: “We gaan geen goede band hebben”

Sinds maandag is het nieuwe seizoen van Big Brother te zien op Play4 en via GoPlay. Dit jaar wordt het programma gepresenteerd door het nieuwe duo Geraldine Kemper en Tatyana Beloy, die maar liefst 11 nieuwe kandidaten mochten verwelkomen in het nieuwe huis. Maar daarvan moest één kandidaat het huis dit weekend al verlaten.

Jezelf 100 dagen laten opsluiten in een huis waar je dag en nacht gevolgd wordt door 125 camera’s. Het is niet meteen iets dat iedereen zou zien zitten. Maar toch waren er ook dit jaar opnieuw 11 kandidaten die het avontuur aangingen. Zij zijn sinds vorige week dagelijks te volgen in het Big Brother-huis.

Maar na minder dan een week moest er al één kandidaat vertrekken. Dat werd uiteindelijk Judy, die bij haar vertrek meteen liet weten dat ze niet de beste vrienden zal worden met enkele van de andere kandidaten. Vooral Jason, die haar als eerste nomineerde, staat niet op haar lijstje met favorieten.

Big Brother

De komende maanden kan je op Play4 opnieuw dagelijks terecht voor Big Brother. De realityserie is al voor de derde keer na de revival in 2021 te zien op de zender en blijft, vooral op sociale media, enorm populair. Om de reeks er dit jaar een beetje anders te laten uitzien, zijn er nu coins geïntroduceerd.

Met die coins kunnen de bewoners items bemachtigen. Daarbij horen ook noodzakelijke dingen als warm water en elektriciteit. Daarnaast zullen de bewoners elke week strijden voor de Power of Nomination. Ook anders dit jaar is een nieuwe, geheime plaats in het Big Brother-huis, waar de bewoners individueel zullen strijden voor een belangrijke, mysterieuze prijs.

Exit

Wie alvast niet meer kan meestrijden om die mysterieuze prijs, is de 34-jarige Judy. De schoonheidsspecialiste uit Burcht maakte niet meteen vrienden in het huis en werd vooral door de jongste kandidaat Jason meteen in het oog gehouden. Dat kwam haar uiteindelijk duur te staan, want Jason was de eerste die haar nomineerde, waarna de rest volgde.

“We gaan geen goede band hebben denk ik”, vertelt Judy nadien aan Tatyana en Geraldine over Jason. “Maar deze week was onbeschrijflijk. Hoe snel je iets kan opbouwen met bepaalde mensen, is gek. Het was kort maar onvergetelijk.”

Bekijk de exit van Judy hier:

Meer
Lees meer...