Nieuwe seizoen ‘Big Brother’ krijgt eindelijk startdatum

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat van start op 9 januari 2023. Dat heeft de Nederlandse zender RTL 5 bekendgemaakt. Wanneer de kandidaten bekendgemaakt zullen worden, is voorlopig nog niet geweten.

Big Brother is binnenkort al toe aan z’n derde seizoen sinds de revival in 2021. Het programma zal het daarbij moeten doen zonder presentator Peter Van de Veire. Die is namelijk binnenkort opnieuw in de ochtend te horen op de radio, deze keer bij Radio2. Tussendoor zal hij ook even op Eén te zien om Eurosong te presenteren. Hij wordt vervangen door Tatyana Beloy, die de presentatie voor haar rekening zal nemen met de Nederlandse Geraldine Kemper.

9 januari 2023

Bij de aankondiging van Beloy als nieuwe presentatrice maakte Play4 nog geen exacte startdatum van het nieuwe seizoen van Big Brother bekend. Maar ondertussen heeft de Nederlandse zender RTL 5 dat wel gedaan. Zij maakten bekend dat we vanaf maandag 9 januari 2023 opnieuw kunnen kijken naar Big Brother.

Daarmee start het realityprogramma opnieuw begin januari, maar wel iets later dan tijdens de voorbije twee edities. Vorig jaar ging Big Brother namelijk al van start op 3 januari en het jaar ervoor op 4 januari. Hoe lang het nieuwe seizoen zal duren is overigens ook nog niet geweten. Vorig jaar besliste de productie halverwege het programma namelijk om de editie van 2022 in te korten tot amper 86 dagen, in plaats van de gebruikelijke 100 dagen.

Meer
Lees meer...