‘Big Brother’: Ashley vertelt over haar moeilijke schoolperiode

Big Brother is ondertussen al een maand bezig en dus hebben de kandidaten al heel wat tijd gehad om elkaar beter te leren kennen. Dat zorgt ook voor heel wat openhartige gesprekken. Zo vertelt Ashley aan Glenn en Danny over haar pijnlijke schooltijd.

Hoewel Big Brother nog maar één maand bezig is, is het voor Ashley al een turbulente periode geweest. Zij was een van de allereerste genomineerden en moest aanvankelijk zelfs als eerste het huis verlaten en dat na amper één week. Omdat Sonja vlak daarna vrijwillig vertrok, mocht Ashley terugkeren. Maar ook de weken erna was Ashley zo goed als iedere keer genomineerd. Sindsdien krijgt ze wel telkens genoeg stemmen van de kijker waardoor Ashley nog steeds in Big Brother zit.

Gymzaal

“Ik heb nog nooit de gunfactor gehad”, zegt Ashley aan medebewoners Danny en Glenn over de vele nominaties. “Ik ben altijd al de laatst gekozene geweest. Vroeger op de basisschool in de gymzaal stond Ashley er op het einde altijd nog alleen als iedereen gekozen had. Maar dat geeft niet, want daardoor ben ik het gewend om op mijn eentje mijn ‘kont’ te redden.”

“Mensen willen je eruit hebben omdat ze je vrezen … of ze vinden mij niet aardig, maar dat schat ik niet zo in”, besluit ze.

Bekijk hier het fragment van Ashley in Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...