‘Big Brother’: Enorme twist zorgt voor deze drie genomineerden

De nominaties hebben in het Big Brother-huis opnieuw voor het nodige drama gezorgd. De bewoners kregen namelijk uitzonderlijk woensdagavond al drie namen te zien, maar een dag later was er nog een mogelijkheid om gered te worden. En dat gebeurde ook. Jimmy offerde zich namelijk op en nam de plaats in van zijn maatje Dilano.

Donderdag = nominatiedag in Big Brother, maar daar kwam deze week verandering in. De bewoners werden uitzonderlijk woensdagavond al naar de bank geroepen. Daar kregen ze drie namen te zien: Tyron, Sabeau en Dilano. Zo leken de nominaties van deze week bekend, maar toen kwam er een twist. Boven die gezichten verscheen er namelijk een vraagteken.

Jimmy

Het was dus meteen duidelijk dat er nog iets zat aan te komen, al was het wachten tot donderdag om te weten wat dat was. Toen werden in Big Brother verschillende bewoners naar de dagboekkamer geroepen. Een van hen was Jimmy en hij zou voor een verrassende wending zorgen. Jimmy vond het namelijk niet eerlijk dat zijn maatje Dilano genomineerd was en besloot zichzelf erop te zetten in die zijn plaats.

“In de dagboekkamer heb ik een keuze gekregen. Ik ben iemand met heel weinig zelfvertrouwen en kwam dit huis in om vrienden te maken. Ik heb mezelf gevonden, en mijn maatje vanaf dag één”, verwees Jimmy naar Dilano. “Hij heeft me overal doorheen geholpen en nu heb ik het idee dat er spelletjes zijn gespeeld waardoor hij op het bord is gekomen. Dat vind ik niet eerlijk.”

Jimmy gaf verder nog aan niet weg te willen uit Big Brother, maar wel het gevecht te willen aangaan. De keuze over zijn toekomst ligt nu dus bij de kijkers.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...