‘Big Brother’: Verslagen bewoners smeden plan om één persoon naar huis te sturen

Het Big Brother-huis raakt steeds meer verdeeld in twee kampen. Daarbij zorgt de ene groep voor heel wat irritatie bij de andere groep. Na een pijnlijke eliminatie is het dan ook tijd om nieuwe plannen te smeden. “Wij willen één persoon eruit hebben”, klinkt het duidelijk.

Afgelopen weekend moesten we in Big Brother afscheid nemen van Doriana. Dat was uiteraard een harde klap voor haar hartsvriendin Ronahi, maar ook voor de andere leden van haar ‘kamp’. Het huis is namelijk steeds meer in twee groepen gesplitst. Daarbij ergert de ene groep zich vooral aan Ashley. Zij was al meermaals genomineerd, maar krijgt steeds voldoende stemmen van de kijker om zichzelf te verzekeren van een verlengd verblijf.

“Oneerlijk”

Er was dan ook een plan om Ashley er deze keer wel uit te werken, maar door het spel met de vrijstellingen raakte zij vorige week zelfs niet eens genomineerd. Het kamp dat haar eruit wou, moest daarentegen afscheid nemen van Doriana, iets wat duidelijk aankomt als een harde klap.

“Het is echt oneerlijk en ik kan daar niet tegen. Het voelt echt oneerlijk”, horen we Tyron zeggen tegen zijn getrouwen Sabeau, Randy en Ronahi. “We willen één persoon eruit, maar dat lukt niet”, vullen zijn aan. “Ik geloof erin dat onze tijd komt, want puurheid zal altijd willen.”

Bekijk het fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...