Spanning in ‘Big Brother’ stijgt: “Het is niet normaal hoe één persoon de sfeer volledig kan bepalen”

De sfeer in het Big Brother-huis is op dit moment niet optimaal. Zo is er uiteraard heel wat spanning en zenuwachtigheid over de nominaties, maar is er ook ergernis. Vooral aan Ashley lijken steeds meer medebewoners zich te storen.

Hoewel Big Brother nog maar één maand bezig is, is het voor Ashley al een turbulente periode geweest. Zij was een van de allereerste genomineerden en moest aanvankelijk zelfs als eerste het huis verlaten en dat na amper één week. Omdat Sonja vlak daarna vrijwillig vertrok, mocht Ashley terugkeren. Maar ook de weken erna was Ashley zo goed als iedere keer genomineerd. Sindsdien krijgt ze wel telkens genoeg stemmen van de kijker waardoor Ashley nog steeds in Big Brother zit.

Ashley

Bij de kijkers heeft Ashley dus duidelijk de nodige fans, maar in het huis steunen steeds minder medebewoners haar. Dat blijkt ook uit een fragment dat Play4 zojuist deelde.

De nabespreking van een spel zorgt daar voor heel wat ergernis. Ashley verliest namelijk van Sabeau, maar vindt niet dat die volledig eerlijk heeft gespeeld. Ronahi en Tyron hebben het daarbij volledig gehad met Ashley en bespreken in de tuin hun ergernissen met elkaar. “Hoe één persoon de sfeer zo kan bepalen in een volledige groep is niet normaal”, horen we Ronahi zeggen.

Zij zullen het allemaal sowieso nog een week langer met Ashley moeten overleven. Zij is deze week namelijk niet genomineerd en moet dus ook zaterdag al zeker niet vertrekken.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...