‘Big Brother’: Op deze datum kan je kijken naar de finale

Big Brother zal dit jaar een week langer duren dan de voorbije twee jaren. De finale staat namelijk gepland op 13 april, 93 dagen nadat de eerste bewoners het huis binnengingen. Op die datum zullen we dus ook weten wie de vierde Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother wint.

Terwijl Big Brother traditioneel zo’n 100 dagen duurde, verraste Play4 twee jaar geleden door aan te kondigen dat het seizoen al na 86 dagen zou eindigen. Die trend hielden ze vorig jaar vast, want ook toen duurde het programma 86 dagen.

13 april

Dit jaar blijven de bewoners opnieuw iets langer in het Big Brother-huis. De finale staat namelijk gepland voor zaterdag 13 april. Aangezien de eerste bewoners op 15 januari het huis betraden, zullen degenen die er van bij het begin bijzaten en de finale halen dus 93 dagen opgesloten hebben gezeten.

Op zaterdag 13 april zal een liveshow dus bepalen wie met de groepspot naar huis mag. Hoe hoog die is, moet nog bepaald worden door allerhande opdrachten.

Nog

Op dit moment is Big Brother exact één maand en één week bezig. De voorbije weken zagen we al SonjaLenieArianaNouchka en Basiri het huis verlaten. Daardoor zitten er op dit moment nog dertien bewoners in het huis. Zaterdag moeten we opnieuw van iemand afscheid nemen, want met Danny, Glenn, Doriana en Randy zijn er vier deelnemers genomineerd.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...