‘Big Brother’: Op deze dag is de finale en het is opnieuw vroeger

Big Brother duurt dit jaar opnieuw maar 86 dagen. De finale van het huidige seizoen staat namelijk al gepland op zaterdag 1 april. Dan kennen we dus de opvolger van Salar als winnaar van Big Brother 2023.

Terwijl Big Brother traditioneel zo’n 100 dagen duurde, verraste Play4 vorig jaar door aan te kondigen dat het seizoen al na 86 dagen zou eindigen. Die trend houden ze nu vast. De wedstrijd Showbizznetwork.nl vernam namelijk van een woordvoerder van de Nederlandse zender RTL dat de finale dit jaar gepland staat op zaterdag 1 april. Aangezien de bewoners op 6 januari het huis betraden, zullen degenen die er van bij het begin bijzaten en de finale halen dus 86 dagen opgesloten hebben gezeten.

Nog 10 kandidaten

Op zaterdag 1 april zal een liveshow dus bepalen wie met de groepspot naar huis mag. Hoe hoog die is, moet nog verder bepaald worden, maar nu al gaat het om zo’n 60.000 euro.

De voorbije weken zagen we al JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron Big Brother verlaten. Daardoor zitten er op dit moment nog tien bewoners in het huis. Het gaat om Ali, Bart, Charlotte, Michelangelo, Rob, Jason, Lindsey, Jolien, Chiara en Ias. Zij maken dus nog kans om Big Brother te winnen dit seizoen.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...