‘Big Brother’: Verrassende nieuwe exit uit huis

Jacqueline heeft als vijfde persoon Big Brother moeten verlaten. De 55-jarige Nederlandse was samen met Rob en Jason genomineerd, maar kreeg de minste stemmen van de kijkers. Dat was voor velen een verrassing aangezien de meesten Rob hadden verwacht als vertrekker.

Na JudyChelseaIlse en Danny was het tijd aan de vijfde persoon om dit seizoen Big Brother te verlaten. Het ging daarbij tussen Jason, Jacqueline en Rob. Zij waren namelijk met hun drieën genomineerd door Ali, die Power of Nomination had.

Jacqueline

Aangezien Jason al meermaals genomineerd is geweest en daarbij steeds populair blijkt, hield niemand echt rekening met een vertrek van de jongste bewoner uit Big Brother. Rob daarentegen werkte de laatste weken wel steeds meer mensen op de zenuwen. Zijn ongepaste en racistische opmerkingen hielpen daar zeker niet bij.

Maar op sociale media bleek dat ook Jacqueline steeds meer aan populariteit aan het verliezen was. En dat bleek uiteindelijk ook bij de afrekening. Zij had namelijk het minste stemmen van allemaal gekregen en moet dus naar huis. Bij haar vertrek nam ze uitgebreid afscheid van iedereen. Daarbij kreeg ze ook een groot applaus van al haar medebewoners.

Kijk hier naar het vertrek van Jacqueline uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...