‘Big Brother’: Tweede bewoner moet huis verlaten in tranen

Met Chelsea heeft een tweede kandidaat Big Brother 2023 moeten verlaten. Zij werd eerder deze week genomineerd samen met Danny en Charlotte en kreeg de minste steun van de kijkers. Na afloop was Chelsea in tranen.

Afgelopen weekend moesten we in Big Brother al afscheid nemen van Judy. En ook nu zaterdag moest er opnieuw iemand vertrekken. Eerder deze week zorgde Michelangelo alvast voor een grote schok met zijn Power of Nomination. Die gebruikte hij namelijk om Charlotte, Chelsea en Danny te nomineren, iets wat dat drietal niet had verwacht.

Een van die drie moest dus vertrekken en zaterdag konden we tijdens Big Brother Live zien dat dat Chelsea was. In een eerste reactie buiten het huis stak zij haar ontgoocheling alvast niet onder stoelen of banken.

Big Brother was grote droom”

“Het avontuur was nog zoveel leuker dan ik had gedacht, maar ik had heel graag nog langer willen blijven. Het was veel te kort, maar wel heel mooi. Ik heb echt heel mooie mensen leren kennen. Woorden schieten te kort”, klonk het daar.

“Charlotte is volgens mij de favoriet, en Danny ook. Ik ga hen ook enorm missen. Het was mijn grootste nachtmerrie om tegen hen uit te komen bij de nominaties”, legt Chelsea uit. “Big Brother was een grote droom voor mij. Ik was hier al mee bezig voor het programma terugkeerde. Ik kan niet uitleggen was dit voor mij betekent.”

Michelangelo

De laatste woorden van Chelsea waren voor Michelangelo, die haar nomineerde. “Ik ben toch wel kwaad op hem, ja. Ik had een hele goede band met hem en dag gooit hij mij onder de dus, daar kan niet om heen”, besluit ze.

Kijk hier naar de eerste reactie van Chelsea:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...