‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden van deze week

Afgelopen weekend moesten we in Big Brother al afscheid nemen van Judy. Maar ook deze week zal er opnieuw iemand afvallen. Wie dat zal worden, weten we zaterdag pas. Maar de nominaties zijn alvast bekend. Daarbij heeft Michelangelo, die deze week de ‘Power of Nomination’ had, alvast voor drie populaire namen gekozen.

Big Brother is officieel aan zijn tweede week bezig. Vorige week hebben we al afscheid genomen van één bewoner, maar de voorbije twee dagen kwamen er met Jolien en Ilse alvast twee nieuwe mensen bij. Toch zal er eind deze week ook opnieuw iemand het huis moeten verlaten. Die afvalrace zal tussen Charlotte, Chelsea en Danny worden uitgevochten.

Big Brother

Sinds vorige week zitten een handvol kandidaten uit België en Nederland samen opgesloten in het Big Brother-huis. Na één week zijn de eerste bondjes al gesmeed, zijn de eerste ruzies al de revue gepasseerd en is er al één kandidaat vertrokken. Eind deze week volgt de tweede.

Wie dat zal worden, daar had deze keer Michelangelo heel wat inspraak in. Hij had namelijk de ‘Power of Nomination’, waardoor hij eigenhandig kon beslissen wie hij zou nomineren. En daarbij koos hij opvallend voor populaire kandidaten.

Al sinds het begin van de bespreking maakte Michelangelo duidelijk dat hij sterke spelers wou nomineren. Daardoor voelden heel wat kandidaten de bui al hangen, maar uiteindelijk koos hij voor Charlotte, Chelsea en Danny. Het is vooral die laatste die de beslissing niet begrijpt, want hij ziet zichzelf als de sterkste kandidaat in het huis.

Bekijk de nominatie hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...