‘Big Brother’ verwelkomt opnieuw nieuwe bewoner: Maak kennis met Ilse

Afgelopen weekend moesten we in Big Brother al afscheid nemen van Judy maar om dat te compenseren kwam er begin deze week al een nieuwe kandidaat, Jolien. En ook vandaag doet Play4 er nog een nieuwkomer bij: Ilse. Zij voegt zich bij de oudere kandidaten van dit seizoen.

Big Brother is officieel aan zijn tweede week bezig. Vorige week hebben we al afscheid genomen van één bewoner, maar gisteren kwam er met de Limburgse Jolien al weer een nieuwe bij. Vandaag wordt de leegte nog meer opgevuld, want nu doet ook de 55-jarige Ilse haar intrede. Net zoals Jolien is ook zij een Vlaamse.

Big Brother

Sinds vorige week zitten een handvol kandidaten uit België en Nederland samen opgesloten in het Big Brother-huis. Na één week zijn de eerste bondjes al gesmeed, zijn de eerste ruzies al de revue gepasseerd en is er al een kandidaat vertrokken. Dat slachtoffer was Judy, die nadien liet weten niet de beste band te zullen opbouwen met jongste kandidaat Jason.

Om de leegte van Judy op te vangen, voegde Play4 gisteren Jolien toe aan het huis. En alsof dat nog niet genoeg was, maakt vandaag ook Ilse haar intrede.

Ilse

Ilse is met haar 55 jaar een van de oudere deelnemers dit seizoen en woont in het Antwerpse Schriek. Samen met haar man en hun 9 kinderen vormt ze een samengesteld gezin. Ze is het dus gewend om thuis omringd te worden door heel wat mensen.

Ilse is lid van een plaatselijke Harley Davidson-club. Als enige vrouw in die club heeft ze geleerd om haar mannetje te staan. Ondanks haar zacht karakter zal ze het spel toch hard proberen spelen en zich volledig smijten voor de overwinning. “Ik ben niet zomaar een 55-jarige vrouw”, vertelt ze. “Ik ben een pittige vrouw die wel houdt van wat rock and roll.”

Bekijk hier het voorstellingsfilmpje van Ilse:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...