‘Big Brother’: Maak kennis met nieuwe bewoner Jolien

We moesten in de eerste week van Big Brother al afscheid nemen van Judy, maar nu is er al een nieuwe bewoner gearriveerd om de leegte op te vullen. Het gaat opnieuw om een Vlaamse, deze keer afkomstig uit Limburg.

Big Brother is officieel een week bezig en we hebben al afscheid genomen van één bewoner en nu is er ook al een nieuwe gearriveerd. Dit is de nieuwe bewoonster van het derde seizoen van Big Brother.

Jolien

De nieuwe aanwinst in het Big Brother-huis is de 29-jarige Jolien. Zij woont in het Limburgse Hoeselt en werkt al acht jaar in haar eigen nagelsalon. En dat doet ze met veel plezier. “Ik maak de mensen blij, da’s toch een leuke job.” Binnenkort zal de volledige bezetting van het Big Brother-huis dus weer kunnen rondlopen met felgekleurde nagels.

Daarnaast kan Jolien de andere bewoners ook enkele interessante dance moves aanleren. Zo volgt ze namelijk twerk-lessen. “Twerken is gewoon leuk. Alles losschudden! Ik word daar gewoon heel vrolijk van. Het is sexy, dat klopt, maar voor mij is het toch vooral plezant.” We mogen ons dus verwachten aan heel wat sexy dance-offs in het Big Brother-huis nu.

Hoewel Jolien haar droomjob en -hobby al heeft gevonden, maakt ze nu nog een droom waar. “Big Brother is eigenlijk altijd al een kinderdroom geweest”, klinkt het. “Als klein meisje droomde ik daar al van. Het is echt iets voor mij.” Jolien zal tijdens haar deelname wel haar verloofde, met wie ze al 14 jaar samen is, en haar grote hond moeten missen. Maar ze speelt wel met een duidelijk doel: “Met het geld dat ik kan winnen, gaan we trouwen!” Of Jolien haar trouwbudget bij elkaar kan spelen kan je vanaf nu elke dag volgen in Big Brother.

Bekijk hier het voorstellingsfilmpje van Jolien.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...