‘Big Brother’: Michelangelo heeft het meteen moeilijk in huis

Het nieuwe seizoen van Big Brother is nog maar pas gestart en de eerste bewoner heeft het al moeilijk in het huis. Het gaat om de 21-jarige Limburger Michelangelo, die ’s nachts de slaap niet kan vatten en piekert over de nieuwe regels van het programma.

Deze week is het nieuwe seizoen van Big Brother van start gegaan met elf nieuwe bewoners. Het was lang twijfelachtig of Big Brother in 2023 zou terugkeren met een nieuw seizoen, maar uiteindelijk kwam die bevestiging er toch. Er is echter wel heel wat veranderd. Zo zullen we Peter Van de Veire niet langer aan het werk zien als presentator naast de Nederlandse Geraldine Kemper. Hij wordt vervangen door Tatyana Beloy.

Big Brother Coins

Daarnaast kreeg het Big Brother-huis ook opnieuw een grondige remake en zijn er enkele nieuwe regels. De meest opvallende daarvan is ongetwijfeld de invoering van zogenaamde Big Brother Coins. Bewoners kunnen tijdens hun verblijf Coins verdienen en die gebruiken om bepaalde zaken te kopen. Dat kunnen ze bijvoorbeeld doen in een wall die in het huis staat.

Die Big Brother Coins waren meteen bij de start van het nieuwe seizoen belangrijk. Iedere bewoner kreeg namelijk direct zeven Coins. Daarvan konden ze er vijf gebruiken om hun koffer meer te nemen in het huis. Degenen die dat niet deden, zagen enkele van hun spullen in de wall verschijnen, waarvoor ze uiteraard ook Coins hebben.

Michelangelo

Tot die laatste categorie behoort ook Michelangelo, en de jonge Limburger heeft het duidelijk moeilijk met die situatie. Hij kon dan ook de slaap niet vatten, waardoor hij op gesprek mocht bij Big Brother. “Ik heb het niet makkelijk deze nacht. Puur omdat er veel gedachten waren over mijn koffer en hoe ik met de Coins moet omgaan”, zei Michelangelo in de dagboekkamer.

“Ik heb het er heel moeilijk mee dat er spullen van mij in de wall zitten. Maar ik probeer mijn best te doen om geen Coins te gebruiken. Ik ga straks wel sowieso mijn ondergoed moeten wassen met de hand en mijn tanden moeten poetsen met mijn vinger. Tot nu toe kan ik overleden, maar hoe lang nog?”, besluit hij.

Kijk hier naar Michelangelo in Big Brother:

Meer
Lees meer...