‘Big Brother’ deelt eerste video van kandidaten nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Big Brother staat voor de deur. Op maandag 9 januari kunnen we namelijk zien hoe de eerste elf bewoners het vernieuwde huis betreden. En nu hebben Play4 en RTL ook de eerste video gedeeld van die eerste kandidaten van het aankomende seizoen.

Het was lang twijfelachtig of Big Brother in 2023 zou terugkeren met een nieuw seizoen, maar uiteindelijk kwam die bevestiging er toch. Er is echter wel heel wat veranderd. Zo zullen we Peter Van de Veire niet langer aan het werk zien als presentator naast de Nederlandse Geraldine Kemper. Hij wordt vervangen door Tatyana Beloy.

Nieuwigheden

Daarnaast kreeg het Big Brother-huis ook opnieuw een grondige remake en zijn er enkele nieuwe regels. In het huis is namelijk een doorzichtige kluis aanwezig met daarin de jackpot van €100.000, die ze gedurende het spel kunnen beïnvloeden. Dit is niet het enige geld waar de bewoners mee te maken zullen krijgen: ze kunnen ook geld verdienen voor in het Big Brother-huis. Met die coins kunnen de bewoners items bemachtigen.

Daarnaast zullen de bewoners elke week strijden voor de Power of Nomination. Ook anders dit jaar is een nieuwe, geheime plaats in het Big Brother-huis, waar de bewoners individueel zullen strijden voor een belangrijke, mysterieuze prijs.

Kandidaten

Het belangrijkste blijft echter de kandidaten. En eerder vandaag, vrijdag 6 januari, raakte bekend welke elf mensen als eerste het huis zullen betreden en gevolgd zullen worden door maar liefst 125 camera’s. Het gaat om 5 Belgen en 6 Nederlands. En nu kunnen we hen ook voor het eerst horen spreken. Op het Instagramaccount van Big Brother is namelijk een eerste korte video met de kandidaten gedeeld.

Big Brother is vanaf maandag 9 januari van maandag tot donderdag om 22 uur te zien op Play4 en 24/7 te volgen op GoPlay.

Meer
Lees meer...