‘Big Brother’: Vierde bewoner verlaat huis … maar laat iets mysterieus achter

Danny is de vierde vertrekker uit Big Brother Vlaanderen & Nederland 2023. Hij kreeg van de kijkers minder steun dan Jason en Michelangelo en moet dus onverbiddelijk het huis verlaten. Daarbij liet de jonge Nederlander wel nog een briefje achter aan Charlotte en Chayron.

Er is een einde gekomen aan Confusion Week in Big Brother. Daarbij zagen we vorig weekend al Jason vertrekken en diezelfde Jason iets later terugkeren, met de nodige geheimen. Het gevaar was voor hem echter niet meteen geweken. Kort daarna moest er namelijk opnieuw genomineerd worden … en opnieuw was hij erbij. Naast hem waren ook Danny, voor de derde week op een rij, en Michelangelo genomineerd.

Omdat Jason en Michelangelo bij de kijkers twee van de populairste bewoners zijn, zag het er voor Danny niet zo goed uit. En dat bleek ook zaterdagavond, want hij kreeg uiteindelijk de minste stemmen en moest zo het huis verlaten. Tatyana en Geraldine zouden later bevestigen dan de uitslag van de elinimatie extreem spannend was.

Briefjes voor Chayron en Charlotte

Het zorgde meteen voor een zeer emotioneel afscheid waarbij verschillende medebewoners in tranen uitbarstten. Maar wie goed oplette, zag ook dat Danny een briefje gaf aan Charlotte en Chayron.

Na zijn vertrek gaf Danny daar bij presentatrices Geraldine en Tatyana meer uitleg over. “Met Chay ben ik samen aan het avontuur begonnen en ik heb er echt een vriend voor het leven bij. Voor Charlotte heb ik superveel respect. Zij heeft het op dit moment daar zo moeilijk met haarzelf. Dat zag ik aan alles en voelde ik heel hard aan. Ik heb continue gezegd: ‘wees jezelf, geloof in jezelf, wees wie je bent'”, legt hij uit.

“Bij Chay heb ik dus in het briefje gezegd: ‘Maat voor het leven, ik hou van je, succes!’, met de eyeliner van Charlotte”, lachte een ontroerde Danny. “Aan Charly heb ik gezegd ‘Be you, believe in you, because I do‘”.

Kijk hier naar de eerste reactie van Danny na zijn vertrek uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...