‘Big Brother’: Deze bewoner keert terug (met heel wat geheimen)

Het is Confusion Week in Big Brother en die week doet zijn naam alle eer aan. Alles begon op zaterdag, toen de kandidaten meteen opnieuw moesten nomineren. En een dag later moest één kandidaat zelfs al vertrekken, namelijk Jason. Uiteindelijk moest hij niet echt naar huis, maar kwam hij in een controlekamer terecht. Ondertussen is hij al terug in het huis, met de nodige geheimen op zak.

Big Brother is ondertussen toe aan zijn derde week. Afgelopen weekend moesten de kijkers al meteen afscheid nemen van Ilse, die zich sinds haar komst niet al te populair had gemaakt. Haar afscheid kwam dus voor velen niet als een verrassing, maar die van een dag later des te meer. Nadat de kandidaten meteen opnieuw moesten nomineren, werd de jonge Jason namelijk de dag nadien al meteen weggestuurd. Al zat daar tijdens de ‘Confusion Week’ natuurlijk meer achter.

Jason

Afgelopen zaterdag kwam Big Brother met een verrassende mededeling. Na het afscheid van Ilse moest er meteen opnieuw genomineerd worden. Een dag later volgde een nieuwe verrassing. Jason, die de meeste stemmen kreeg, moest het huis namelijk al meteen verlaten. En hoewel iedereen dacht dat het over and out was voor hem, moest Jason natuurlijk niet echt naar huis.

Hij kwam de afgelopen dagen in een geheime kamer terecht. Vanuit die controlekamer kon hij het hele huis en alle kandidaten in de gaten houden. En daarbij kreeg hij natuurlijk ook heel wat dingen te horen. Ondertussen is Jason teruggekeerd in het huis en vertelde hij meteen aan zijn medebewoners hoe moeilijk de afgelopen dagen waren. “Uiteindelijk ben je voor de meerderheid niet meer welkom”, zegt hij.

Hoewel Jason dus mocht terugkeren, is het gevaar nog niet geweken. Hij blijft namelijk genomineerd. Toch zal hij er in de komende dagen alles aan kunnen doen om de mening van zijn huisgenoten te veranderen, aangezien hij door zijn tijd in de controlekamer informatie heeft die anderen niet hebben.

Bekijk de terugkeer van Jason hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...