‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden van deze week

Het huidige seizoen van Big Brother is zijn derde week ingegaan en dus zijn er weer genomineerden. Omdat het Battle Week is werden die gekozen na een opdracht tussen twee teams. Het winnen roze team selecteerde uit het verliezende groene team uiteindelijk Danny, Rob en Ilse.

Het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother is nog maar iets meer dan twee weken bezig, maar toch moesten al twee mensen het huis verlaten en kwamen er al heel wat nieuwe bewoners in het huis. Judy was anderhalve week geleden de eerste afvaller. Zij was toen genomineerd samen met Jason en Rob, maar kreeg de minste steun van het publiek. Afgelopen weekend waren dan weer Danny, Charlotte en Chelsea genomineerd en moest Chelsea naar huis.

Danny, Rob en Ilse

En nu zijn dus de genomineerden van week 3 bekend. Die nominatie gebeurde deze keer iets anders dan we gewoon zijn. De groep bewoners werd namelijk voor Battle Week opgesplitst in twee teams. Zij namen het tegen elkaar op en daarbij mocht het winnende team drie genomineerden kiezen bij het verliezende team. Dat werden uiteindelijk Danny, Rob en Ilse.

Voor Danny is het dus de tweede week op een rij dat hij overgeleverd is aan de wil van de kijker. Dat hij vorige week overleefde, toont aan dat hij wel redelijk wat fans heeft. Ook Rob overleefde eerder al een nominatie, maar de 66-jarige senior van Big Brother lijkt de laatste tijd wel steeds meer kijkers te storen.

Hetzelfde kan overigens gezegd worden van Ilse. Deze 55-jarige Belgische kwam later in het huis en werkte al snel veel mensen op de zenuwen. Ook in het huis lijkt Ilse trouwens vooral voor ruzie te zorgen. Ze is namelijk samen met Lindsay de spilfiguur in een nieuwe ‘snurkvete‘.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...