‘Big Brother’: Na Kitty is er dit jaar opnieuw een ‘snurkvete’

Het nieuwe seizoen van Big Brother is toe aan zijn derde week. Ondertussen hebben de kijkers al afscheid moeten nemen van twee kandidaten, maar kwamen er ook al heel wat nieuwe mensen het huis binnen. Een daarvan is Ilse, die het na enkele dagen al aan de stok heeft met Lindsey … over het snurken.

De echte fans herinneren zich zonder twijfel nog de snurkproblemen van deelneemster Kitty in Big Brother vorig jaar. Het nieuwe seizoen is nog maar drie weken bezig, maar ook nu is er al sprake van een ‘snurkvete’. Deze keer is het Lindsey die met haar gesnurk de andere deelnemers zou wakker houden. Vooral Ilse is daar niet mee opgezet, al snurkt ze ook zelf. Op sociale media regent het alvast aan reacties.

Spanningen

Dat je tijdens het samenwonen met vreemden af en toe te maken krijgt met ergernissen, is geen verrassing. Al sinds de allereerste week is er in het Big Brother-huis af en toe sprake van wat spanningen tussen de bewoners. Maar gisteren kwam die spanning tot een eerste hoogtepunt.

Sinds eind vorige week maakt de 55-jarige Ilse deel uit van het huis. Daar voegt ze zich bij de iets oudere kandidaten dit seizoen, maar dat liet Ilse toch niet aan haar hart komen. In eerste instantie bleek ze goed stand te kunnen houden tussen de jonge garde, maar al snel leek ze toch niet zo op haar gemak te zijn.

Snurken

Dat had alles te maken met een snurkconcert van de Nederlandse Lindsey. Omdat Ilse zich eraan ergerde, terwijl ze zelf ook snurkt, besloot ze Lindsey wakker te maken. Niets aan de hand, tot ze haar naam verkeerd bleef gebruiken en haar ‘Lesley’ bleef noemen.

Die aaneenschakeling van kleine dingen, zorgde bij Lindsey voor een kortsluiting. Sinds dat voorval is duidelijk dat Ilse naast de groep valt en dat ook de sfeer ver weg lijkt. Volgens fans op Twitter moet Ilse zich excuseren voor haar gedrag en meer haar best doen om in de groep te passen. Benieuwd hoe het de sfeer in het huis en de komende nominaties zal beïnvloeden.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...