‘Big Brother’ verwelkomt opnieuw nieuwe bewoonster: Chiara

Het nieuwe seizoen van Big Brother is maar pas begonnen, en toch zijn er al drie nieuwe bewoners bijgekomen. Na Jolien en Ilse is het deze keer namelijk tijd aan Chiara. En zij lijkt meteen een van de favorieten van de kijkers te zijn.

Afgelopen weekend moesten we in Big Brother al afscheid nemen van Judy. En ook zaterdag moet er opnieuw iemand vertrekken. Dat zal deze keer Charlotte, Chelsea of Danny zijn, want zij werden genomineerd door Michelangelo. Ondertussen kwamen er met Jolien en Ilse alvast twee nieuwe mensen bij. En daar is met Chiara nu een derde nieuwkomer bijgekomen. Zij is nog niet officieel aangekondigd door de sociale media-accounts van het programma, maar is wel al te zien op de stream van Big Brother.

Chiara

Na de Belgische nieuwkomers Jolien en Ilse, is Chiara de eerste Nederlander die later binnentreedt in het Big Brother-huis. Deze blondine is een 27-jarige docente die belooft om de gemoederen wat op te schudden in het programma. Door haar job heeft ze naar eigen zeggen geleerd om goed te doen alsof ze mensen graag heeft, iets wat haar goed zou moeten helpen in Big Brother.

Op de stream is te zien hoe Chiara alvast snel met iedereen in het huis gaat babbelen. Daarbij houdt ze maar weinig dingen geheim en lijkt zo in een recordtempo de dynamiek tussen de bewoners te zullen veranderen. Op sociale media lijkt die tactiek alvast in de smaak te vallen.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...