‘Big Brother’: Hoe gaat het nog met Kitty?

Sinds maandag is het nieuwe seizoen van Big Brother te zien op Play4 en via GoPlay. Dit jaar wordt het programma gepresenteerd door het nieuwe duo Geraldine Kemper en Tatyana Beloy, die maar liefst 11 nieuwe kandidaten mochten verwelkomen in het nieuwe huis. Maar hoe is het nog met de kandidaten van vorig jaar?

Met de start van het nieuwe seizoen van Big Brother komt er ook bijna een einde aan de grote sterrenstatus van de vorige deelnemers. Eén daarvan was de Nederlandse Kitty, die vorig jaar een nogal opvallende kandidaat was. Dat kwam vooral door haar uitgesproken accent en haar luide snurksessies. Ondertussen lijkt Kitty zelfs al klaar te zijn voor een deelname aan een All Star-editie.

Kitty

De komende maanden kan je op Play4 opnieuw dagelijks terecht voor Big Brother. De realityserie is al voor de derde keer na de revival in 2021 te zien op de zender en blijft, vooral op sociale media, enorm populair. Of er ook dit jaar een figuur als Kitty deelneemt, dat valt nog af te wachten.

Maar Kitty zelf ziet een nieuwe deelname anders nog wel zitten. Dat vertelt ze in een interview met LoveReality. “Wat is de tijd voorbij gevlogen! Voor mij was het avontuur veel te kort. Iedereen heeft kunnen zien hoe boos en teleurgesteld ik was toen ik uit het huis moest”, vertelt ze.

In het huis kreeg Kitty het tijdens haar korte deelname ook zwaar te verduren. Zo kwam ze in het huis te weten dat haar vader overleden was, maar besloot ze toch om verder te doen. “Big Brother heeft mij zoveel gebracht, het heeft iets met mij gedaan. Het is moeilijk uit te leggen. Ik zou het zo opnieuw doen. Een All Stars-editie zou te gek zijn”, zegt ze nog.

Meer
Lees meer...