‘Big Brother’: Hoe gaat het nog met winnaar Salar?

Sinds gisteren is het nieuwe seizoen van Big Brother te zien op Play4 en via GoPlay. Dit jaar wordt het programma gepresenteerd door het nieuwe duo Geraldine Kemper en Tatyana Beloy, die maar liefst 11 nieuwe kandidaten mochten verwelkomen in het nieuwe huis. Die kandidaten zullen de komende maanden proberen om de vorige winnaar Salar op te volgen. In een recent interview vertelt die alvast hoe het programma zijn leven heeft veranderd.

Jezelf 100 dagen laten opsluiten in een huis waar je dag en nacht gevolgd wordt door 125 camera’s. Het is niet meteen iets dat iedereen zou zien zitten. Maar de nieuwe kandidaten van Big Brother duidelijk dus wel. Het programma start dit jaar met maar liefst 11 kandidaten, waarvan 5 Belgen en 6 Nederlanders.

Wie de vorige winnaar Salar zal opvolgen, dat weten we pas binnen enkele maanden. Maar de ex-winnaar laat in een interview met LoveReality alvast weten dat zijn deelname zijn hele leven heeft omgegooid.

Big Brother

De komende maanden kan je op Play4 opnieuw dagelijks terecht voor Big Brother. De realityserie is al voor de derde keer na de revival in 2021 te zien op de zender en blijft, vooral op sociale media, enorm populair. Dat een deelname aan het programma je leven kan veranderen, dat vertelt ex-winnaar Salar alvast aan LoveReality. “Ik heb veel volgers gekregen, waardoor ook mijn eigen webshop nu goed scoort. Daarnaast word ik ook vaak uitgenodigd op verschillende evenementen en festivals, wat ontzettend fijn is. En wie weet ben ik in de toekomst in nog andere programma’s te zien”, vertelt hij.

Ondertussen is Salar enorm actief op Twitter om zijn meningen over het nieuwe seizoen van Big Brother te delen. Daarbij heeft hij het onder andere over het nieuwe systeem met de coins en zijn kans op slagen in de huidige groep.

Bekijk hier een aantal tweets van Salar:

Meer
Lees meer...