‘Big Brother’-winnaar Salar: “Kijkers, ik hou van jullie!”

Big Brother 2022 kwam zaterdagavond aan zijn eind. Kristof, Grace en Salar gingen met hun drieën de finale in en het was uiteindelijk die laatste die als winnaar het huis verliet met een cheque van 69.815 euro.

“Ik voel mij abnormaal, ik wil ontploffen, ik wil exploderen, ik wil alles kapotmaken”, begon een dolgelukkige Salar zijn eerste reactie na zijn overwinning in Big Brother 2022. “Ik weet het niet, het is zo’n onwerkelijk gevoel, ik had het nooit verwacht. Maar dan zie je je naam staan denk je ‘Wauw!'”

“Altijd vrolijk, altijd positief”

“Ik denk dat ik gewoon altijd vrolijk ben geweest, altijd positief. Ik heb veel challenges gewonnen, ben twee heet Little Brother geweest, heb altijd gelachen, ben altijd vrolijk geweest. Door die positieve is dat denk ik ook zo bij de kijkers doorgekomen.”, gaat hij verder.

“Af en toe was het wel heel heftig. De prikkels zijn honderd keer erger en een kleine discussie is al heel heftig. Vooral de eerste weken waren heel heftig, want ik zat niet goed in mijn vel en moest mijn plaats in de groep nog vinden, ik had geen haarlak”, legt Salar uit. “Naarmate de tijd werd ik steeds meer mijzelf.”

“Gestreden voor jullie”

“Het experiment is gewoon zo geslaagd voor mijzelf, een paar weken terug was het al geslaagd voor mij”, klinkt het. “En nu dit, weten dat ik win, is gewoon bizar, en zo mooi en zo geweldig. Dit was gewoon een catastrofe voor mij en ik heb gewoon alles kapot gemaakt. Zo voelt het voor mij. Ik heb alles gegeven wat ik kon. Kijkers, jullie zijn echt meer dan goud waard, ik hou van jullie Ik heb voor jullie gestreden, ik heb dit allemaal voor jullie gedaan. En jullie betalen mij nu terug, ik hou echt van jullie.”

Luister hier naar de eerste reactie van Salar:

Meer
Lees meer...