‘Big Brother’: Finalisten krijgen fans te zien op eerste ‘persconferentie’

Zaterdag is het tijd voor de grote finale van Big Brother 2022. In de finaleweek hebben Grace, Nouchine, Salar en Kristof met de komst van een aantal ex-kandidaten al veel verrassingen voorgeschoteld gekregen. En ook vanavond krijgt het viertal een fijne oppepper. Ze krijgen namelijk voor het eerste een aantal van hun fans te zien in een persconferentie.

Al bijna drie maanden zitten de overgebleven kandidaten van Big Brother opgesloten in het huis. Dat wil zeggen dat Grace, Nouchine, Salar en Kristof ook al maanden niks meer van de buitenwereld hebben gehoord en dus ook niet weten hoe mensen over hen denken. Vanavond komt daar voor de eerste keer verandering in, want het viertal krijgt een aantal fans te zien.

Persconferentie

Grace, Nouchine, Salar een Kristof worden vanavond door Big Brother uitgenodigd op de zetel. Daar krijgen ze een fijne verrassing in de vorm van een persconferentie. Dat houdt in dat een aantal fans een vraag konden insturen, inclusief filmpje, waardoor de finalisten voor het eerst kunnen voelen hoe groot het bereik van het programma is.

In een eerste preview kunnen we zien hoe alle bewoners een vraag beantwoorden. Maar dat antwoord lijkt op dat moment bijzaak, want de focus ligt bij de fans. “Wat schattig”, klonk het zelfs meerdere keren. “Het is zo bizar om nu fans te hebben”, zegt Salar zelfs. Hij krijgt een aandoenlijk filmpje van vier jonge dames die hem vragen hoeveel spiegels hij thuis heeft hangen.

Het lijkt alleszins een fijne boel te zijn in de laatste week van Big Brother. Je zou bijna vergeten dat er voor de finale van zaterdag nog één persoon zal moeten afvallen. Wie dat wordt, dat zullen we pas later deze week weten. Tot die tijd hopen we nog meer verrassingen te zien.

Bekijk de preview hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...