‘Big Brother’ zal minder lang duren dan vorig jaar

Opvallend nieuws over Big Brother, want dit seizoen zullen de deelnemers slechts 84 in plaats van 100 dagen in het huis doorbrengen. De finale staat gepland op 26 maart. Dat meldt Showbizzsite.

Big Brother zal dit seizoen minder lang duren dan vorig jaar. Op 26 maart vindt de finale plaats, en dat is voor een groot aantal kijkers veel vroeger dan verwacht. Vorig seizoen zaten de kandidaten de volle 100 dagen in het Big Brother-huis, en nu zullen dat er dus maar 84 zijn. In een reactie aan Showbizzsite laat Play4 weten dat de kandidaten zelf niet op de hoogte zijn van de datum.

Speculaties

De bewoners van het Big Brother-huis zitten ondertussen al sinds begin januari ‘vast’. Hoewel veel kijkers dachten dat de finale, net zoals vorig jaar, na 100 dagen zou gehouden worden, lijkt dat nu toch niet het geval. De finale staat namelijk op 26 maart gepland.

Big Brother is dit seizoen onvoorspelbaarder dan ooit, en dus zal hij ook de bewoners verrassen met de lengte van het experiment”, klinkt het bij Play4. “De finale van Big Brother is gepland op 26 maart, maar dat weten de bewoners dus nog niet. En voorlopig gaan we dat ook zo houden.”

Dat de bewoners nog niet op de hoogte zijn, dat was te merken tijdens een van de vorige afleveringen. Daarin praatten de overgebleven kandidaten over de exit van Leroy en Vera en over hoe “ongewoon” die was. Daarom dachten een aantal van de bewoners al meteen dat maar twee kandidaten de finaleweek zouden halen. Door de vervroegde finale zal dat nu misschien toch niet het geval zijn en is de kans groot dat die finaleweek toch met vier zal doorgaan.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...