‘Big Brother’: Ook deze ex-kandidaat maakt vandaag een korte comeback

We zitten in de finaleweek van Big Brother en dat betekent dat er heel wat verrassingen in het verschiet liggen. Gisteren kregen de finalisten al bezoek van Kitty, Julio en Hanne en ook vanavond komt er een ex-kandidaat langs. Niemand minder dan Peter komt de overgebleven finalisten een hart onder de riem steken.

Op zaterdag, 26 maart, is er de ontknoping van Big Brother 2022. Tijdens die aflevering zal Grace, Salar, Kristof of Nouchine met de overwinning naar huis gaan. Maar daarvoor moeten ze eerst deze finaleweek nog overleven en zullen ze er alles moeten aandoen om de grote finale te halen. Om de aanloop naar die ontknoping alvast vlot te laten verlopen, krijgen de finalisten deze week heel wat bezoek van oude bekenden.

Peter

Gisteren maakte ex-kandidaat (en luide snurker) Kitty al haar intrede, en later volgden ook Hanne en Julio nog. Ook vandaag krijgen de finalisten hoog bezoek, want ook Peter komt over de vloer. Het wordt dus weer lekker druk in het huis, waardoor het bijna lijkt alsof het programma nog lang niet gedaan is. Toch zal het dus zaterdag maar tussen vier mensen gaan en zal Kristof, Nouchine, Salar of Grace de wedstrijd winnen.

Door de terugkeer van zo veel kandidaten lijkt de laatste week wel een beetje op een grote afscheidsparty. Want ook in de preview van vanavond is te zien hoe enthousiast iedereen reageert op de tijdelijke terugkeer van Peter. De eerste die Peter krijgt te zien is Julio, die tijdens een opdracht voor de mystery box koos en Peter dus in de plaats kreeg. Daarna kregen ook de andere bewoners hem te zien, waarna het feestje helemaal losbarstte. Het belooft dus nog een interessante, maar luide, week te worden.

Bekijk de preview hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...