‘Big Brother’-bewoners worden voor het eerst ingelicht over situatie in Oekraïne

In Big Brother leven de bewoners al sinds 31 december 2021 zonder nieuws van de buitenwereld. In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de bewoners een krant in de brievenbus krijgen. Daarin komen ze voor het eerst te weten dat Rusland Oekraïne is binnengevallen.

De bewoners van het Big Brother-huis krijgen deze week nieuws uit de buitenwereld. Zo horen ze dat Rusland Oekraïne is binnengevallen. Al lijkt niet iedereen het meteen te geloven.

Krant

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de groep post ontvangt. Het gaat om een krant met nieuws, samengesteld door Big Brother. Op de cover staat zo te lezen dat Rusland Oekraïne is binnengevallen. Voor de bewoners is dat heel nieuwe informatie, dus stellen ze die ook meteen in vraag. “Misschien is een deel nep”, horen we Tobias zo zeggen. Maar de rest geeft al snel aan dat de foto’s onmogelijk nep kunnen zijn.

Naast het nieuws over Oekraïne krijgen de bewoners ook ander nieuws op maat in de krant. Zo komen ze te weten dat oud-bewoner Dimitri een tatoeage heeft laten zetten als aandenken aan zijn tijd in het Big Brother-huis.

Bekijk hier de trailer voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...