‘Big Brother’: Spanningen tussen Tobias en Kristof lopen hoog op

Het einde van Big Brother komt alsmaar dichterbij, en dat betekent ook dat de kandidaten de overwinning al kunnen ruiken. Dat zorgt er nu voor dat de spanningen in het huis hoog oplopen. Gisteren liet Nawel al weten dat ze Grace niet vertrouwt, en vanavond lijken ook Tobias en Kristof het moeilijk te hebben.

Op 26 maart is het tijd voor de grote finale van Big Brother. Wie die zal halen, is nog niet duidelijk, maar de overgebleven kandidaten willen er alvast alles aan doen om daar te geraken. Hoewel het soms lijkt alsof alle bewoners van het Big Brother-huis goed overeenkomen, aarzelen ze niet om hun medekandidaten op het matje te roepen. Dat is ook vanavond het geval, want de band tussen Kristof en Tobias staat op ontploffen.

Kristof en Tobias

Al sinds de eerste dag lijken Kristof en Tobias het goed met elkaar te vinden. Dat resulteerde ook in het feit dat de twee nog steeds in het huis zitten en samen strijden voor een plek in de laatste weken. Toch lijkt dat broederschap vanavond op barsten te staan, wanneer de twee aan elkaar duidelijk maken dat ze teleurgesteld zijn.

Het duo maakt ruzie op de kamer, waarbij er heel wat sarcastische opmerkingen en verwijten in het rond vliegen. “Zonder mij was je hier niet meer geweest”, klonk het bij Tobias. Terwijl Kristof al zittend het gesprek verderzet, vertelt de Nederlander hem dat hij “normaal moet praten”. Die opmerking schoot ook bij Salar in het verkeerde keelgat, waarop hij probeerde om Tobias te kalmeren.

De spanningen in het huis lijken dus verder op te lopen, en met de finale in zicht, zal dat zeker niet verbeteren. Wij zijn alvast benieuwd of Tobias en Kristof elkaar in de toekomst nog in bescherming zullen nemen, of elkaar onder de bus zullen gooien.

Bekijk de preview hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...