‘Big Brother’: Tobias en Julio verlaten samen het huis voor geheime missie

Deze maand is het tijd voor de ontknoping van Big Brother. Op dit moment zijn er nog zes kandidaten over en zij zullen op 26 maart 2022 strijden om de overwinning. In de aflevering van vanavond is te zien hoe Tobias en Julio het huis tijdelijk moeten verlaten voor een geheime opdracht.

Vanavond zitten er slechts vier kandidaten in het Big Brother-huis. Tobias en Julio zullen de plek namelijk even verlaten om buitenshuis een opdracht uit te voeren. Wat die precies inhoudt, weten we nog niet. Maar uit een preview is alvast op te maken dat het met sociale media te maken heeft.

Geheime missie

In de preview voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Julio en Tobias worden opgeroepen om het huis te verlaten voor hun geheime missie. De twee krijgen dan ook maar even de tijd om hun spullen te pakken en naar het balkon te gaan. Het duo neemt afscheid van de andere overgebleven kandidaten en vooral Tobias lijkt het daar lastig mee te hebben. Hij omarmde love interest Grace en verzekerde haar dat hij zal terugkeren.

Het lijkt alsof het duo lang zal weg zijn, maar dat zal volgens ons nog wel meevallen. In de preview is namelijk te zien hoe Julio en Tobias naar een aparte kamer geleid worden waar ze verschillende tweets en andere posts van fans te zien krijgen. Het lijkt er dus op dat ze toegang zullen krijgen tot heel wat reacties en social media posts van de kijkers. En dat kan natuurlijk in hun voordeel spelen. We zijn benieuwd wat ze er allemaal zullen te weten komen en hoe ze het nieuws naar de rest overbrengen.

Bekijk de preview van Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...