‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden van deze week

Zaterdag moet opnieuw een bewoner het Big Brother-huis verlaten. Deze week zijn er twee bewoners genomineerd. We wisten al enkele dagen dat Nawel opnieuw genomineerd is. Vandaag werd dan bekendgemaakt dat ze het daarbij moet opnemen tegen Hanne.

Omdat Big Brother dit jaar minder lang duurt, zit het huidige seizoen er binnen iets minder dan een maand alweer op. Momenteel wonen er nog acht mensen in het huis, maar vanaf zaterdag zullen dat er nog maar zeven zijn. Daarbij zullen er al zeker meer Nederlanders overblijven in het huis. Want er gaat al zeker een Vlaming naar huis.

5de keer Nawel

Nawel is deze week al voor de vijfde keer op rij genomineerd. Deze week kwam dat doordat ze een spel verloor tegen Nouchine, Tobias en Salar. Die laatste won dat spel en won zo immuniteit. Nawel, die eerder deze week nog haar verjaardag vierde in het Big Brother-huis, was duidelijk aangedaan door haar vijfde nominatie op rij. De Vlaamse werd wel al vier keer op rij gered door het publiek. Zal dat haar ook een vijfde keer lukken?

De tweede genomineerde is de Limburgse Hanne. Zij is genomineerd door haar medebewoners. Het is de eerste keer dat Hanne genomineerd is.

Stemmen kan via de website van Play4. Daar stem je voor alle duidelijkheid op de kandidate die je in het spel wil houden.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...