‘Big Brother’: Nawal in tranen na vijfde nominatie op een rij

Genomineerd worden in Big Brother, leuk is het nooit, en wennen doet het blijkbaar ook niet. Nawel werd deze week voor de vijfde keer op een rij genomineerd en dat deed deze keer zelfs nog meer pijn dan anders. Het was namelijk niet de kijker of haar medebewoners die daarvoor zorgden, maar zijzelf.

Het is deze week ‘Kijkersweek’ in Big Brother en dat wil zeggen dat de kandidaten de hele week allerhande opdrachten moeten uitvoeren waarbij de kijker deels kan bepalen hoe die precies verlopen. Voor een van die zogenaamde Safety Challenges moesten de kijkers stemmen op hun favoriete bewoner.

Nouchine, Salar, Tobias en Nawel voor immuniteit en nominatie

De eerste vier in die ranking namen het tegen elkaar op in een spel waar wel heel veel te winnen of te verliezen viel. De winnaar van de opdracht zou namelijk immuniteit krijgen, terwijl de verliezer meteen de eerste genomineerde werd. Big Brother liet na afloop van de stemming weten dat de vier deelnemers die het tegen elkaar zouden opnemen Nouchine, Salar, Tobias en Nawel waren.

Het viertal trok vervolgens naar de gameroom, waar ze elk aan een andere baan moesten plaatsnemen. Het spel begon met één bal per persoon, maar in tweede en derde ronde kwam daar telkens nog een extra bal bij. De kandidaten moesten ervoor zorgen dat hun ballen altijd allemaal op hun baan waren. Omdat de baan, van zo’n tien meter lang, afhelde, moest er dus telkens gelopen worden om ballen die uit de baan kwamen op te vangen en er aan de andere kant opnieuw op te smijten.

“Het is mijn schuld”

Heel wat om mee rekening te houden dus tijdens deze Safety Challenge en dat bleek ook voor Nawel iets te veel. Zij vergat domweg om een van haar ballen terug op de baan te leggen en was zo onverbiddelijk de verliezer. Die laatste plaats in de opdracht levert haar dus opnieuw een nominatie op, al de vijfde op een rij.

In een kort fragment dat Play4 deelde, zien we hoe Nawel na afloop haar hart lucht bij Nouchine. “Het is mijn schuld hé, mijn mama en mijn zus … Ik stel zoveel mensen teleur. Ik voel mij echt slecht”, zegt een zichtbaar ontgoochelde Nawel.

Kijk hier naar de preview van de komende aflevering van Big Brother:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...