‘Big Brother’: Grace, Nouchine en Nawel nemen afscheid van de mannen

Ook in het Big Brother-huis wordt de Internationale Vrouwendag gevierd. Vanavond krijgen de overgebleven vrouwen, Grace, Nouchine en Nawel, een echte ladies night cadeau in de control room. Daarvoor mochten ze ook tijdelijk afscheid nemen van de mannen.

Nu de bewoners van het Big Brother-huis nog maar met zes zijn, begint ook de sfeer er wat huiselijker uit te zien. Gisteren was te zien hoe de kandidaten het tegen elkaar moesten opnemen in een opdracht met muizenvallen, en hoe Nawel door een andere opdracht een extra stem kreeg voor de volgende eliminatie. Vanavond gaat het Nawel weer voor de wind, want de Oost-Vlaamse mag samen met haar vrouwelijke medekandidaten van een ladies night genieten.

Vrouwendag

In de preview voor vanavond is te zien hoe Big Brother de drie vrouwen vraagt om zo snel mogelijk hun koffers te pakken en het huis te verlaten. Daarbij hebben Grace, Nawel en Nouchine al snel door dat het om ladies night zou kunnen gaan, waardoor ze met alle plezier afscheid nemen van de mannen. “Het is nooit leuk om mensen te zien vertrekken, maar we weten dat ze terugkomen”, klonk het bij Kristof. Tobias vroeg zich wel af wat de vrouwen gingen doen en vond het niet fijn om “heel de nacht te moeten gissen”.

Toch lijken de mannen het tijdelijke vertrek van de vrouwen niet al te erg te vinden, want wanneer Grace, Nawel en Nouchine nog maar net de deur uit zijn, staan Tobias, Kristof en Salar al te dansen in de woonkamer. Wat de vrouwen precies gaan doen tijdens ladies night, zullen we vanavond te zien krijgen.

Bekijk de preview hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...