‘Big Brother’: Dit is de afvaller van deze week

Julio is de tiende afvaller van dit seizoen van Big Brother. De 43-jarige Nederlander was deze week genomineerd tegen Nawel en kreeg daarbij de minste steun van de kijkers, waardoor hij het huis moet verlaten.

Het waren bewogen dagen voor Julio in Big Brother. Begin deze week werd hij met Tobias op secret mission gestuurd. Daar konden zij vanop afstand kijken naar hun medebewoners en lezen wat er online over iedereen gezegd wordt. Op basis daarvan moesten ze proberen voorspellen wie de afvaller van deze week zou worden. Dat correct voorspellen, kon 10.000 euro voor de groepspot opleveren.

Rewind

Na wat denken en rekenen besloten Tobias en Julio om in te zetten op Julio. Maar last minute, vlak voor ze terug naar hun medebewoners gingen, kwam Julio terug op die keuze.

Die aanpassing leek aanvankelijk de goede keuze te zijn geweest, want donderdag kregen we te horen dat Kristof en Nawel genomineerd waren. Via een opdracht kon het duo echter een rewindtoken bemachtigen, waardoor er teruggekeerd werd naar het moment van vlak voor de nominaties. Iedereen moest dus opnieuw twee namen doorgeven in de dagboekkamer, maar eerst kregen Kristof en Nawel de kans om zichzelf in de gameroom voor hun medebewoners te verdedigen. Zo kregen ze een ultieme kans om met een pleidooi hen van gedacht te doen veranderen.

Julio tegen Nawel

De speech van Nawel mist zijn doel niet, want ze slaagt erin om Grace te raken. Die stemde de vorige keer tactisch op haar vriendin Nawel, maar verandert die stem nu naar Julio. Het betekent uiteindelijk de doodsteek voor Julio, want hij eindigt met evenveel stemmen als Nawel en Kristof. Het was uiteindelijk Little Brother Salar die moest beslissen en die redde zijn “maatje” Kristof.

Op dat moment wist Julio al dat de kans op een verlengd verblijf in Big Brother voor hem klein was. De voorbije zes weken had namelijk nog niemand een nominatie tegen de razend populaire Nawel overleefd. En Julio zou daar geen verandering in brengen, want zaterdagavond tijdens Big Brother Live kreeg hij te horen dat hij moest vertrekken.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...