‘Big Brother’: Fans van Nawel steken haar hart onder de riem met vliegtuig met spandoek

Supporters van Nawel hebben in Big Brother voor een leuke verrassing gezorgd. Om de alweer genomineerde Belgische te steunen vlogen ze over het huis met een vliegtuig met daarachter een spandoek met de woorden “Queen Nawel we got your back“.

Voor de 27-jarige Nawel zijn het emotionele dagen in het Big Brother-huis. De Belgische is al sinds week 4 iedere keer genomineerd, nu dus al zes keer na elkaar. Haar nominatie deze week was extra pijnlijk omdat Nawel niet één, maar zelfs twee keer genomineerd werd. Via een opdracht wonnen de oorspronkelijke genomineerden Nawel en Kristof namelijk een rewindtoken, waardoor er opnieuw genomineerd moest worden.

Voor Kristof pakte dat goed uit, want hij ontsprong bij die tweede nominatieronde de dans ten nadele van Julio. Nawel daarentegen bleef gewoon genomineerd en moet tijdens Big Brother Live dus opnieuw vrezen dat ze het huis moet verlaten.

Populair bij publiek

De vorige vijf keer bleek dat echter geen probleem, want Nawel kon telkens op genoeg stemmen rekenen van het publiek. Ze haalde het zo achtereenvolgens van Eveline, Dimitri, Peter, Leroy en Vera en Hanne.

Het is dus duidelijk dat Nawel op heel wat steun kan rekenen bij de kijkers van het publiek. Hoe groot haar populariteit is, ondervonden de bewoners zelf recent nog maar eens. Terwijl ze in de tuin genoten van de eerste zonnestralen zagen ze ineens een vliegtuig met een spandoek over het huis vliegen. Op dat spandoek stond “Queen Nawel we got your back“.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...